«Eurodivin» — For people with modern thinking
Inițial, «Eurodivin» SRL era orientată exclusiv asupra exportului de vinuri și produse vitivinicole și cunoscută dincolo de hotarele țării datorită băuturilor alcoolice de cea mai înaltă calitate. Însă, în anul 2006, așa-numitul embargou asupra vinurilor a închis calea unuia dintre furnizorii majori ai produselor alcoolice pe piața Federației Ruse, lovind puternic activitatea companiei. Specialiștii companiei au rezistat, totuși, embargoului reorientând societatea, nu doar spre alte piețe externe, dar, de asemenea, spre piața internă.

Producerea divinurilor a devenit direcția principală de activitate a societății. Unul din factorii, care permit garantarea unei calități înalte constante a produsului finit, este acela, că compania «Eurodivin» SRL dispune de o capacitate de producție și facilități, care asigură un ciclu tehnologic complet. Totodata, podgoriile din Sudul și Centrul Republicii Moldova, fabrica de vinificație primară, fabrica de vinificație secundară, subsolurile pentru maturarea și învechirea băuturilor spirtoase, impreuna cu liniile moderne de îmbuteliere și de închidere ermetica, iar volumul containerelor pentru depozitarea și prelucrarea ulterioară a materiale vitivinicole în cadrul întreprinderii ofera posibilitatea de 4 milioane litri.

Fabrica dispune de tehnologii avansate din Franța, Italia, Germania, Statele Unite ale Americii. Anual se efectuează controlul de Stat privind conformitatea echipamentelor cu condițiile GOST pentru întreprinderile alimentare.
În prezent, comercializarea produselor se efectuează pe teritoriul Republicii Moldova, Ucraina, Polonia, România, Bulgaria, Turkmenistan, Kazahstan, Muntenegru, Slovacia, SUA și Canada.

Misiunea companiei

Scopul principal este, ca fiecare cetățean al Republicii Moldova să își poată permite la masa de sărbătoare un divin de înaltă calitate la un preț accesibil. Din acest motiv, compania «Eurodivin» SRL nu supraestimează costul produselor finite, ci oferă un preț onest pentru un produs de calitate.
Întotdeauna binevenim întrebările și sugestiile dumneavoastră!
Utilizați formularul din stânga pentru a vă adresa întrebarea, a oferi feedback sau sugestie. Orice feedback este binevenit și veți primi cu siguranță un răspuns din partea conducerii.
Name
Email
Phone
Numele
Telefon
E-mail
Comentariu
Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.Правила обработки
Vă mulțumim, cererea dumneavoastră a fost trimisă!
Contactaţi-ne
Comanda dvs. este gata de procesare
Contul personal
Veți avea acces la istoricul comenzilor, gestionarea listelor de corespondență, prețurile și reducerile dvs. și multe altele.
Login
Parola
Lucrăm de la 9:00 până la 16:00
or. Chișinău, str.. Bucuriei, 20
Vizualizați pe hartă